Tilmeldingen til Efterårsturneringen 2024 er åben! Tilmeld jer nu!

Forårsturnering

Næste turnering: 4. marts - 31. maj 2024

Praktisk information

Forårsturneringen strækker sig over 12 uger, hvor hvert hold vil spille ca. en kamp om ugen i tidsrummet 17:30 til 22:00 på hverdage. Turneringen kører i divisioner á 6 hold og er opdelt i en divisions-struktur for hver region. Hvert hold møder hinanden to gange og vil derfor spille 10 kampe i alt, hvor første- og andenpladsen i divisionen vil kvalificere sig til finalen. Kampene er allerede planlagt og fastlagt af Firma Padel. Banerne er booket af 1,5 time varighed og der spilles bedst af 3 sæt. Vi sørger for alt det praktiske, så I kun skal fokusere på at få nogle gode padelkampe, hyggelige stunder og sjove netværksmøder.

Forårsturneringen starter den 4. marts og forløber indtil den 31. maj 2024 og vi håber at I vil være med til at gøre det til en fantastisk padelturnering igen i år.

Dato & tid

4. marts - 31. maj 2024

Tilmeldingsfrist

26. februar 2024

Pris

4.800 kr. ex moms pr. hold inkl. baneleje, leje af padel bat & bolde

Præmier

1. Plads: 10.000 kr. værdi af præmier | 2. Plads: 5.000 kr. værdi af præmier

Velgørenhed

Vi donerer penge til Børnecancerfonden.

Pris & indhold

Prisen er 4.800 kr. ex moms per hold og indeholder:

Holdkampe & kamptidspunkter

En holdkamp spilles som doublekamp bedst ud af 3 sæt med “golden point”. Alle hold i hver division møder hinanden to gange og vil derfor spille 10 holdkampe. Padelbanerne er booket i 90 min pr. holdkamp.

Holdkampe & finaler er allerede planlagt og reserveret af Firma Padel. Holdkampene er fastlagt til at blive spillet mellem kl. 17:30 til 22:00 på hverdage (mandag-torsdag).

Hvert tilmeldt hold får fremsendt et detaljeret kampprogram med datoer og tidspunkter for alle holdkampe, senest 1 uge før første holdkamp. Vi anbefaler at alle spillere læser de normale padelregler og turneringsbestemmelser inden første holdkamp.

Præmier

Ved dette års forårsturnering vil der være præmier for en samlet værdi på 15.000 kr. per pulje/division. Se dette års finale præmier nedenfor:

1. Plads

HEAD Padeludstyr
192 x STATE Energy
Carlsberg øl

2. Plads

96 x STATE Energy
Carlsberg øl

Første- og andenpladsen i hver pulje/division vil modtage ovenstående præmier ved finaleeventet.

Præmierne er sponsoret af: HEAD, STATE & Carlsberg.

Forårsturnering 2024

Forårsturneringen starter den 4. marts og forløber indtil den 31. maj 2024.

Januar

Februar

Marts

April

Maj

Juni

Juli

August

September

Oktober

November

December

Niveau & Divisionsstruktur

Ved tilmelding af hold til turneringen, vælger hvert hold et passende niveau. Vi bestræber os på at alle får så lige og jævnbyrdige kampe som muligt. Til at vurdere niveauet har Firma Padel udarbejdet en oversigt over niveauerne:

Turneringsudvalget udarbejder en turneringsplan, hvor alle tilmeldte hold inddeles i divisioner ud fra deres niveau i hver region. Hver region vil have deres egen divisionsstruktur.

LIGAEN

1. DIVISION

2. DIVISION

3. DIVISION

SERIE 1

SERIE 2

REGION SJÆLLAND
- PADELPADEL CPH

REGION SJÆLLAND
- RACKET CLUB TAASTRUP

REGION SJÆLLAND
- WAP KØGE

REGION FYN
- PADELPADEL ODENSE

REGION JYLLAND
- PADELPADEL AALBORG

REGION JYLLAND
- PADELPADEL AARHUS

REGION JYLLAND
- PADEL WORLD IKAST

REGION JYLLAND
- KIF PADEL CLUB

Turneringsform & lokationer

Hvert tilmeldt hold vil blive inddelt ud fra valgte region, og dernæst i en division tilsvarende holdets niveau. Turneringen kører i divisioner á 6 hold og er opdelt i en divisionsstruktur for hver region i Danmark:

Region Sjælland

Region Fyn

Region Jylland

Vi samarbejder med nogle af landets førende padelcentre: PadelPadel, Racket Club, KIF Padel Club, Padel World og WAP.

Holdkrav & forpligtelser

Turneringen er åben for alle spillere uanset køn, alder og niveau. Spillerlicens er ikke et krav, dog skal alle spillere være tilknyttet en virksomhed.

Hvert tilmeldt hold i Firma Padel skal bestå af minimum 2 spillere. Vi anbefaler dog 3-4 spillere pr. hold, så kampene kan gennemføres på de fastsatte kamptidspunkter, selvom der måtte opstå skader, sygdom eller andre afbud. En spiller må kun repræsentere ét hold.

Hvert hold skal udpege en holdkaptajn, som vil modtage officiel kommunikation angående turneringen. Det er samtidig holdkaptajnens ansvar at indberette kampresultater og kommunikere med modstanderholdet ved afbud/rykning af kampe.