Tilmeldingen til Forårsturneringen 2024 er åben! Tilmeld jer nu!

Efterårsturnering

Næste turnering: 21. august - 30. november 2023

Praktisk information

Firma Padel afholder hvert år to landsdækkende turneringer i padel udelukkende for erhvervsdrivende, hvor der dystes om store præmier. Hvert år samles flere private og offentlige virksomheder til nogle venskabelige padelkampe, hyggelige stunder og sjove netværksmøder. Turneringerne er opdelt i en divisionsstruktur for hver region i Danmark og er åben for alle spillere uanset køn, alder og niveau.

Efterårsturneringen starter den 21. august og forløber indtil den 30. november 2023 og vi håber at I vil være med til at gøre det til en fantastisk padelturnering igen i år.

Dato & tid

21. august - 30. november 2023

Tilmeldingsfrist

14. august 2023

Pris

4.800 kr. ex moms pr. hold inkl. baneleje, leje af padel bat & bolde

Præmier

1. Plads: 10.000 kr. præmier | 2. Plads: 5.000 kr. præmier

Velgørenhed

Vi donerer penge til Børnecancerfonden.

Pris & indhold

Prisen er 4.800 kr. ex moms per hold. Inklusiv i prisen er:

Holdkrav & forpligtelser

Turneringen er åben for alle spillere uanset køn, alder og niveau. Spillerlicens er ikke et krav, dog skal alle spillere være tilknyttet en virksomhed.

Hvert tilmeldt hold i Firma Padel skal bestå af minimum 2 spillere. Vi anbefaler dog 3-4 spillere pr. hold, så kampene kan gennemføres på de fastsatte kamptidspunkter, selvom der måtte opstå skader, sygdom eller andre afbud. En spiller må kun repræsentere ét hold.

Hvert hold skal udpege en holdkaptajn, som vil modtage officiel kommunikation angående turneringen. Det er samtidig holdkaptajnens ansvar at indberette kampresultater og kommunikere med modstanderholdet ved afbud/rykning af kampe.

Efterårsturnering 2023

Efterårsturneringen starter den 21. august og forløber indtil den 30. november 2023.

Januar

Februar

Marts

April

Maj

Juni

Juli

August

September

Oktober

November

December

Turneringsform & niveau

Hvert tilmeldt hold vil blive inddelt efter region, og dernæst i et antal divisioner. Turneringen kører i divisioner á 6 hold og er opdelt i en divisionsstruktur for hver region i Danmark:

Vi bestræber os på at alle får så lige og jævnbyrdige kampe som muligt. Hvert hold vælger deres eget niveau, som passer dem bedst. Til at vurdere niveauet har Firma Padel udarbejdet en oversigt over niveauerne.

Holdkampe & kamptidspunkter

En holdkamp spilles som doublekamp bedst ud af 3 sæt med “golden point”. Alle hold i hver division møder hinanden to gange og vil derfor spille 10 holdkampe. Padelbanerne er booket i 90 min pr. holdkamp.

Holdkampe & finaler er allerede planlagt og reserveret af Firma Padel. Holdkampene er fastlagt til at blive spillet mellem kl. 17:30 til 22:00 på hverdage (mandage, tirsdage, onsdage & torsdage).

Hvert tilmeldt hold får fremsendt et detaljeret kampprogram med tidspunkter og spillesteder, senest 1 uge før første holdkamp. Vi anbefaler at alle spillere læser de normale padelregler og turneringsbestemmelser inden første holdkamp.