Priser og indhold

Her ses en oversigt over priser og indhold for tilmelding og deltagelse i Firma Padels turneringer.

Tilmelding af hold

Vi byder igen op til fælles firmamotion, den halvårlige padelturnering mod konkollegaerne og det udsædvanligt hyggeligt samvær med kollegaerne. Vær med til Danmarks største erhvervsturnering i padel.

I kan tilmelde ubegrænset antal hold til turneringen. Overvejer i at tilmelde flere end 3 hold, så kontakt os gerne for en specialpris. Vi sørger for at lave et skræddersyet tilbud. I er velkommen til at kontakte os på mail: oliver@firmapadel.dk.

Pris og indhold

Prisen er 4.800 kr. ex moms per hold. Inklusiv i prisen er:

Holdets krav

Turneringen er åben for alle spillere. Spillerlicens er ikke et krav, dog er det et krav at spillerne er tilknyttet en virksomhed.

Vi anbefaler at hvert tilmeldt hold består af 2-4 spillere pr. hold, for at sikre at kampene gennemføres på de fastsatte kamptidspunkter.

Holdets 3. og 4. spillere kan bruges hvis der måtte opstå skader og afbud undervejs. En spiller må kun repræsentere ét hold.

Hvert hold skal udpege en holdkaptajn, som vil modtage officiel kommunikation angående turneringen. Det er samtidig holdkaptajnens ansvar at indberette kampresultater.

Puljer og niveauinddeling

Turneringen kører i puljer á 12 hold fordelt geografisk mellem de 5 regioner:

Vi bestræber os på at alle får så lige og jævnbyrdige kampe som muligt. Hvert hold vælger deres eget niveau, som passer dem bedst. Til at vurdere niveauet har Firma Padel udarbejdet en oversigt over niveauerne.

Alle hold i hver pulje møder hinanden 1 gang, det vil sige 11 kampe pr. hold.

Kamptidspunkter

Alle puljekampe & finaler er allerede planlagt og reserveret af Firma Padel. Hvert hold får tilsendt detaljeret kampprogram med tidspunkter og sted for kampene senest 1 uge før første puljekamp.

Puljekampene er fastlagt til at blive spillet mellem kl. 18:00 og 22:00 på hverdage (mandag, tirsdag, onsdag & torsdag)

Banerne er lejet i 1,5 time pr. puljekamp og kampene spilles som doublekampe bedst af 3 sæt med “golden point”.

Vi anbefaler at alle spillere læser de normale padel regler og turneringsbestemmelser inden første puljekamp.