Tilmeldingen til Forårsturneringen 2024 er åben! Tilmeld jer nu!

Niveauinddeling af turneringen

Her kan I se en oversigt over de forskellige niveauer i padel, som kan hjælpe jer med at finde jeres padelniveau til turneringen.

I kan helt selv vælge holdets niveau

Når I tilmelder et hold til turneringen, så kan I helt selv vælge jeres holds niveau. Vi bestræber os på at alle får så lige og jævnbyrdige kampe som muligt. Hvert hold vælger derfor deres eget niveau, som passer dem bedst. Til at vurdere niveauet har Firma Padel udarbejdet en oversigt over niveauerne.

Ved tilmelding af et hold, kan I vælge følgende niveauer:

I er lige begyndt at spille padel og dette er jeres første turnering. I har spillet få gange og kan reglerne. I har endnu ikke lært at bruge glasset ordentligt og bruger det ikke, men kan så småt få nogle dueller i gang. I mangler stadig kontrol i jeres spil, og har mangler i jeres basis teknik.

I har spillet padel en del gange og kan reglerne. I får flere og flere dueller i gang også nogle af længere varighed. I spiller stabilt og har evt. erfaring fra anden ketchersport.

I spiller jævnligt og har evt. erfaring fra andre ketcher- og boldspil. I kan udføre størstedelen af de grundlæggende slag. I kan slå forhånd og baghånd og har kendskab til brug af forskellige spin. I kan veksle mellem offensive og defensive positioner på padelbanen. I er begyndt at spille med taktisk forståelse.

I spiller ofte og har evt. erfaring fra andre ketcher- og boldspil. I har styr på alle grundlæggende slag og kan få længere dueller igang. I spiller med stor forståelse på offensive og defensive positioner på padelbanen og har taktisk forståelse.

I spiller ugenligt og har en eller måske flere faste makkere på lignede niveau. I har færre uprovokeret fejl i jeres spil, samt længere dueller. I har forståelse for taktik og positionering på banen. I kan bruge glasset, og kan kontrollere fart i jeres dueller.

I spiller fast mange gange om ugen og har eventuel tidligere deltaget i større turneringer. I spiller med stor sikkerhed i jeres spil, og er på et godt niveau taktisk og teknisk. I spiller ubesværet over alt på banen. I ved, hvor I skal placere jer på banen i alle situationer.

I spiller fast mange gange om ugen og deltager i større turneringer, såsom DPF 200 / DPF 400. I spiller med stor sikkerhed i jeres spil, og er på et godt niveau taktisk og teknisk. I spiller ubesværet over alt på banen. I ved, hvor I skal placere jer på banen i alle situationer.

LIGAEN

1. DIVISION

2. DIVISION

3. DIVISION

SERIE 1

SERIE 2

Divisionsstruktur

Turneringsudvalget udarbejder en turneringsplan, hvor alle tilmeldte hold inddeles i divisioner ud fra deres niveau i hver region. Hver region vil have deres egen divisionsstruktur.

Ved turneringens opstart tilrettelægger turneringsudvalget den mest passende struktur for afviklingen. Divisionsstrukturen påvirkes primært af antallet af tilmeldte hold, samt den geografiske spredning af samme.